Θέρμη - Πολύκαστρο - Τριανδρία
2311.822234, 23430.22408, 2310.942944
info@zisakos.gr

To φροντιστήριο μας

μαζί σας από το 1994

Φροντίζουμε για την επιτυχία σας!

Το φροντιστήριό μας λειτουργεί από το 1994 και είναι η επιλογή για την επιτυχία σου. Παρέχουμε μαθήματα για όλο το λύκειο και έχουμε επενδύσει ειδικά στην προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις. 

Οι επιτυχίες μας μιλούν από μόνες τους. 1259 επιτυχόντες από το 1994

Αναζητούμε διαρκώς τρόπους να γίνουμε καλύτεροι. Επενδύουμε σε τεχνολογίες εκπαίδευσης. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επιστήμονες. 

Αξιολογούμε τους καθηγητές μας, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

Παρέχουμε τις υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες διδασκαλίας που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και προσωπικούς τους στόχους. Οι καθηγητές μας δεν είναι απλώς ειδικοί στον τομέα τους, αλλά και μέντορες που είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν καθοδήγηση, υποστήριξη και κίνητρα σε κάθε μαθητή.

Αλλά δεν είναι μόνο το μάθημα που φέρνει την επιτυχία

Κάθε χρόνο οι μαθητές μας αξιολογούν τους καθηγητές τους.

Αξιολογούμε διαρκώς τους καθηγητές μας. Μας ενδιαφέρει το υψηλό επίπεδο γνώσης και εκπαιδευτικής ικανότητας. Οι μαθητές μας είναι σημαντική πηγή πληροφοριών για να έχουμε πληρέστερη εικόνα της τάξης. 

Παρέχουμε στήριξη και συμβουλευτική στις μαθήτριες και τους μαθητές μας. Βοηθάμε να  συμπληρωθούν τα μηχανογραφικά τους. Τους μεταφέρουμε την εμπειρία μας από την αγορά εργασίας και τους προστατεύουμε από επιζήμιες επιλογές.

Στους νεαρούς μαθητές μας δίνουμε τη δυνατότητα να λάβουν ειδικό διαγνωστικό τεστ. Ποια είναι τα ιδιαίτερα ταλέντα τους; Ποια είναι η κλίση τους; Για ποιον επαγγελματικό χώρο είναι πλασμένοι; Είναι ερωτήσεις που όσο νωρίτερα ξέρεις την απάντηση τόσο πιο επιτυχημένος μπορείς να γίνεις..