Θέρμη - Πολύκαστρο - Τριανδρία
2311.822234, 23430.22408, 2310.942944
info@zisakos.gr

Φροντιστήρια Θέρμη

μαζί σας από το 1994

Μεταφέρουμε τα τριάντα χρόνια εμπειρίας μας στο Φροντιστήριο ΘΕΡΜΗΣ ΖΗΣΑΚΟΣ

Υποβολή

Με την εγγραφή σου εξασφαλίζεις ΔΩΡΕΑΝ επαναληπτικά μαθήματα για τις εξετάσεις του σχολείου σου.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι και το τέλος των εξετάσεων. 

Ανοίγουμε το νέο φροντιστήριο στη Θέρμη και δίνουμε δωρεάν χρόνο σε εσάς και τους φίλους σας. 

Ενημέρωσε τους φίλους σου, συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2311.822.234

Στο νέο μας φροντιστήριο που στεγάζεται στο κέντρο της Θέρμης ,ήδη με 30 χρόνια εμπειρίας, στόχος μας είναι ο επαναπροσδιορισμός της μαθησιακής διαδικασίας με επίκεντρο τις ανάγκες κάθε μαθητή. Με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, με την χρήση σύγχρονων εποπτικών μέσων, με μεθοδική και μηνιαία γραπτή αξιολόγηση των εξεταζόμενων μαθημάτων, με συχνή επικοινωνία γονέων- εκπαιδευτικών δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία σας!

Φροντιστήρια Θέρμη

Το φροντιστήριο στη Θέρμη παρέχει τη δυνατότητα επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και τη δωρεάν καθοδήγηση για τη διαμόρφωση και υποβολή μηχανογραφικού. Ολιγομελή τμήματα, καινοτομία στη διδασκαλία, διαθέσιμη γραμματειακή υποστήριξη, συνέπεια και υπευθυνότητα επισφραγίζουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας!

Η οργάνωση αποτελεί βασικό μοχλό της εκπαιδευτικής μας σκέψης με τη φροντίδα του επιστημονικά καταρτισμένου ακαδημαϊκού προσωπικού σε συνδυασμό με τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα καινοτόμου εκπαίδευσης. Τα φροντιστήρια ΖΗΣΑΚΟΣ  με την πορεία και την εκπαιδευτική προσφορά τους  σέβονται και στηρίζουν τους στόχους της νέας γενιάς. Ο κάθε μαθητής μπορεί να ανακαλύψει τις κλίσεις και τις δυνατότητές του για να αποδώσει τα μέγιστα. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή καθίσταται η εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και η ειδική γνώση των φροντιστών. Επιπρόσθετα, παρέχεται η δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν online τόσο τις ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού όσο και τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται στα φροντιστήριά μας.

Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό με βιβλία υπογεγραμμένα  από την έμπειρη ομάδα εκπαιδευτικών προσαρμοσμένα στην εξεταζόμενη ύλη των μαθημάτων. Τα φροντιστήρια ΖΗΣΑΚΟΣ  φροντίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προετοιμασία των μαθητών μέσης εκπαίδευσης ( Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑ.Λ) για να εξασφαλίσουµε την εµπέδωση των γνώσεων , να αναπτύξουµε τον τρόπο σκέψης και να θέσουµε τις βάσεις για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.